Milestone 212 ACE lydbokspiller

Milestone 212 Ace er den enkleste Daisy lydbokspilleren fra Milestone. Her er fokus først og fremst på enkelthet, slik at alle som elsker bøker skal være i stand til å håndtere den. Milestone 212 Ace veier kun 50 gram og kan oppbevares i lommen eller henges rundt nakken.

Milestone 212 Ace leser audiobøker, i DAISY 2.02 og AA(X)3.0 format. Du velger hastigheten selv. Den innebygde tekst-til-tale funksjkon leser tekstfiler med syntetiske tale.

I tillegg kan Milestone 212 Ace også spille av lydfiler i de mest populære formatene, inkludert WAV, MP3, AAC (iTunes) og WMA.

Milestone 212 har også opptaksfunksjonalitet, slik at du kan spille inn dine egne beskjeder, med opptil 80 timers opptak som kan lagres i inntil 5 mapper

Milestone 212 Ace har en internminne på 2,5GB og kommer med en 8 GB SD-minnekort kort for ekstra lagring som kan økes til 32 GB. Brukere kan organisere lyd- og bokfiler på en PC eller Mac, og deretter overføre til Milestone 212 Ace via medfølgende USB-kabel.

For dem som ikke ønsker å kopiere Daisy bøker over til minnekortet ved hjelp av PC, kan det leveres ekstern CD-stasjon til slik kopiering.

Milestone 212 Ace har en ladetid inntil 3 timer og brukstid inntil 15 timer.

Image: 

Milestone 212 ACE lydbokspiller