Milestone 312 ACE Daisyspiller og opptaker

Daisyspiller og digital opptaker laget spesielt for blinde eller andre kvalitetsbevisste brukere. Dette er en ny forbedret utgave av Milestone 312, med bl.a. mye kortere oppstartstid og kraftig internt minne på 12GB.

Milestone 312 Ace kan lese av mange typer musikk-filer og Daisy bøker med full Daisy-funksjonalitet, og innspillingskapasitet for internt minne er 420 timer eller over 17 dager. 312 Ace leveres med et flyttbart SD-minnekort på 8 GB, dette kan økes til 32 GB etter behov.

I Norge kan man velge mellom talesyntesene "Olav" og «Kari», og disse kan lese opp både TXT- og DOC-filer. I tillegg til de to norske stemmene, kan du laste ned flere stemmer på mange språk om du skulle ha behov for det. Oversikten over alle stemmene, samt andre nedlastningsvalg finner du på www.bones.ch.

312 Ace har også en brukervennlig sovetimer, vekkeklokke og korttidsur, og du kan utvide funksjonaliteten ytterligere med tilleggsmoduler for både FM-radio og avtaleboken Agenda.

For dem som ikke ønsker å kopiere Daisy bøker over til minnekortet ved hjelp av PC, kan det leveres ekstern CD-stasjon til slik kopiering.

Som de andre Milestonespillerne, har 312 Ace talende menyer, ikke display. Menyvalgene leses opp med norsk tale. Kobles til PC via USB 2 for lagring, lasting og deling av filer.

Spilleren har enkel betjening, gode taktile taster og støtsikkert plasthus, drives av et innebygget oppladbart lithium batteri på 700mAh, og leveres med skinnetui.

Mål: Bredde 45, høyde 80, dybde 10 mm. Vekt 50 gram.

Image: 

Milestone M312 Ace